Kerkmarkt 2024

We kunnen voor de kerkmarkt van 8 juni a.s. nog helpers, verkopers en verkoopsters achter enkele kramen gebruiken.
Maar zeker ook zijn helpers van harte welkom op donderdagavond 6 juni, als de spullen in ‘De Oude School’ naar beneden moeten worden gebracht.
De ingezamelde spullen moeten twee trappen af. Met een flink team is de klus zo geklaard.
Jongeren zijn zeker ook van harte welkom. Het is altijd een gezellige bezigheid met elkaar!
Wil je meehelpen, kom dan om 19.00 uur naar ‘De Oude School’. Lukt het niet om voor of tijdens de markt te komen helpen. Na afloop van de markt kunnen we zeker ook nog handjes gebruiken om mee te helpen de spullen op te ruimen.
Ben je nog niet benaderd om ons te komen helpen, geef je dan op aan Hans van Weelden, telefoonnummer 06-1192 0462.
Met elkaar kunnen we er een geslaagde kerkmarkt van maken.

De onderhoudsgroep

10:00 uur: Ds. J.C. Schuurman uit Putten