Wake-up Deborah

Wake up Deborah is een wereldwijde gebedsbeweging. Jongeren hebben behoefte aan gebed op alle terreinen van hun leven. We willen gemeenteleden specifiek laten bidden voor jongeren in onze gemeente,
om zo een verbinding tussen generaties te leggen. Regelmatig tijd nemen om te bidden voor jouw jongere, maakt een verschil in hun leven. Gebed zal een uitwerking hebben in de levens van jongeren maar zeker ook in dat van de voorbidders. Bidden brengt je niet alleen dichterbij de jongere, het brengt je ook dichterbij God. Voorbidders noemen we een Deborah of Daniel, naar de voorbeelden uit de Bijbel. Zij zijn bewogen om onze jongeren in gebed bij God te brengen en verwachten het van God.

We zoeken nog bidders: neem contact met ons op zodat dit bij ons in de gemeente tot zegen mag zijn.

Voor informatie:
Dianne van Zijl 06 55166786